Persbericht: inhuldiging nieuw gebouw OCMW

Dinsdag 17 oktober van 10:30 tot 12:30
Onafhankelijkheidstraat 56, 1080 Sint-Jans-Molenbeek (*)
 
Goed nieuws! Het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek nodigt u van harte uit op de inhuldiging van zijn nieuwe gebouw op dinsdag 17 oktober 2017 van 10:30 tot 12:30. Een symbolische datum: 17 oktober is immers de Werelddag van Verzet tegen Armoede.
 
Het OCMW kocht het gebouw in 2014. Het gebouw heeft een oppervlakte van 1500 m2 en bestaat uit 4 bouwlagen. Op de 1ste verdieping bevindt zich het onthaal voor het publiek en op de bovenste verdiepingen bevinden zich de bureaus van het OCMW-personeel. De archiveringsdienst van het OCMW zal binnenkort zijn intrek nemen op de gelijkvloerse verdieping. “Het nieuwe gebouw huisvest de sociale antenne van de wijk, de dienst Dringende Medische Hulp, de dienst Schuldbemiddeling, de cel Energiepreventie en de Sociaal juridische dienst”, verduidelijkt de voorzitter van het OCMW, de heer Roland VANDENHOVE.
 
De werken aan de binnenkant van het gebouw zijn het resultaat van een lang proces. Ze werden uitgevoerd door de technische dienst van het OCMW, waarvan een deel van het personeel tewerkgesteld is met een artikel 60-contract. De inhuldiging is dus de ideale gelegenheid om deze sociale inschakeling in de verf te zetten. Tegelijkertijd willen wij met het nieuwe gebouw ook onze nabijheidsaanpak benadrukken, met gedecentraliseerde antennes in de verschillende wijken van Molenbeek.  
 
Na toespraken van de autoriteiten van het OCMW en van de burgemeester van Sint-Jans-Molenbeek, mevrouw Françoise SCHEPMANS, bieden wij een broodjeslunch aan. Kan u in de mate van het mogelijke uw aanwezigheid bevestigen aan de dienst Communicatie op het volgende adres: com.1080@publilink.be?
 
Wij hopen u te mogen verwelkomen op de inhuldiging van ons nieuwe gebouw. Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie.
 
(*) Het gebouw ligt in de Onafhankelijkheidstraat 56 en is bereikbaar met metrolijnen 1, 2, 5 en 6. De halte Beekkant (uitgang via de loopbrug) bevindt zich op een tiental minuten te voet van het gebouw.
 
 
CONTACTEN:
Roland VANDENHOVE, voorzitter van het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek: 02/412.53.76, roland.vandenhove@publilink.be
Magali GULLENTOPS, dienst Communicatie: 02/412.53.20, magali.gullentops_1@publilink.be
Siré KABA, dienst Communicatie: 02/412.53.76, sire.kaba@publilink.be
 

© OCMW van Sint-Jans-Molenbeek - Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 - 1080 Brussel
Tel.: 02/412.53.11 - E-mail: cpas.ocmw.1080@molenbeek.irisnet.be

Created and hosted by Paradigm - Disclaimer