Partnerships Ondernemingen

 • Open van maandag tot vrijdag van 8 u tot 12 u en van 12.45 u tot 16 u (in juli en augustus open van 7.30 u tot 13.45 u)
 • Voor artikel 60§7:
  Tel.: 02/412.53.37
  Fax: 02/412.53.84
 • Voor hulp bij het aanwerven:
  Tel.: 02/412.53.30
  Fax: 02/412.54.08

Het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek heeft als missie om zijn begunstigden te begeleiden in hun zoektocht naar werk. Het leidt hen op en helpt hen om werk te vinden. De begunstigden kunnen er professionele ervaring opdoen door zich ter beschikking te stellen bij private en openbare werkgevers in het kader van artikel 60§7 van de organieke wet voor OCMW’s of via tewerkstellingsprogramma's zoals ACTIVA.

De voordelen voor het bedrijf

 • Het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek zorgt voor de voorselectie van gemotiveerde kandidaten.
 • In het kader van artikel 60§7 (gelijksoortig principe als interim) kan het OCMW personeel ter beschikking stellen gedurende een bepaalde periode, waarvoor de gebruiker (privébedrijf, vzw, bedrijf voor sociale economie, openbare instelling,…) een financiële bijdrage stort die lager is dan voor een klassiek arbeidscontract. De aangeworven personen verwerven ervaring en krijgen daarnaast de mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen gedurende hun overeenkomst. Na afloop van de terbeschikkingstelling kan het bedrijf de persoon aanwerven met een gewoon arbeidscontract of via ACTIVA. Meer info over de cel Artikel 60.
 • Het ACTIVAplan beoogt de aanwerving van langdurig werkzoekenden en werkzoekenden ouder dan 45 jaar. In dat kader kan het bedrijf genieten van RSZ-kortingen en eventueel een maandelijkse premie.

Als u interesse hebt om een begunstigde van het OCMW te werk te stellen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de cel Artikel 60.

Naast het ACTIVAplan bestaan er nog andere tewerkstellingsprogramma's:

Voor meer info over de tewerkstellingsprogramma's kunt u contact opnemen met de cel Werk.

Met de steun van Logo Partner Actiris Logo ESF
 

© OCMW van Sint-Jans-Molenbeek - Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 - 1080 Brussel
Tel.: 02/412.53.11 - E-mail: cpas.ocmw.1080@molenbeek.irisnet.be

Created and hosted by Paradigm - Disclaimer