Persbericht : De Residentie Arcadia pakt uit met nieuwe website en Facebookpagina!

De Residentie Arcadia pakt uit met nieuwe website en Facebookpagina!

De Residentie Arcadia gaat mee met de tijd! Met een nieuw logo, een nieuwe website en Facebookpagina, beschikt het rust- en verzorgingstehuis van het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek over nog meer communicatiemiddelen om in contact te staan met het publiek.

 

Hebt u een familielid dat naar een rusthuis moet en wenst u snel te weten hoeveel bedden er beschikbaar zijn en wat de verblijfskosten zijn? U vindt het antwoord op deze en andere vragen voortaan terug op de website van de Residentie Arcadia: www.residentie-arcadia.be. De website is overzichtelijk, vlot navigeerbaar en mooi geïllustreerd. Hij zet de troeven van de Residentie Arcadia in de verf en wil een eerste informatieportaal over het rusthuis zijn.

De Residentie Arcadia is sinds kort ook aanwezig op de sociale netwerksite Facebook: www.facebook.com/arcadia.molenbeek. De familieleden kunnen zo als eerste meer vernemen over de activiteiten in de residentie en meeleven met de bijzondere momenten in het leven van de residenten.

Naast deze nieuwigheden op het net zijn we op dit moment ook bezig met uitbreidingswerken aan het onthaal en met de herinrichting van de feestzaal om het comfort en de veiligheid van de residenten te verbeteren en de residentie meer open te stellen voor de buurtbewoners.

Om al deze vernieuwingen kracht bij te zetten, ontwierpen we een nieuw, dynamischer en hedendaagser logo voor de Residentie Arcadia, dat deze openheid en hartelijkheid symboliseert.

Surf zeker eens rond op de website en like ons op de Facebookpagina van de Residentie Arcadia!
www.residentie-arcadia.be en www.facebook.com/arcadia.molenbeek

CONTACTEN:
Roland VANDENHOVE, Voorzitter van het OCMW van Sint-Jans-Molenbeek: 02/412.53.76, roland.vandenhove@publilink.be
Siré KABA, Dienst Communicatie van het OCMW: 02/412.53.76, sire.kaba@publilink.be
Magali GULLENTOPS, Dienst Communicatie van het OCMW: 02/412.53.90, magali.gullentops_1@publilink.be

© OCMW van Sint-Jans-Molenbeek - Alphonse Vandenpeereboomstraat 14 - 1080 Brussel
Tel.: 02/412.53.11 - E-mail: cpas.ocmw.1080@molenbeek.irisnet.be

Created and hosted by Paradigm - Disclaimer